Ανακοινώσεις

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του μεγάλου όγκου Ηλεκτρονικών Δηλώσεων Προτίμησης, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-epal, θα παραμείνει ανοιχτή για υποβολή δηλώσεων προτίμησης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 24-25 Ιουνίου.

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου λόγω προγραμματισμένης συντήρησης στον server, στον οποίο φιλοξενείται η πλατφόρμα e-epal, το ηλεκτρονικό σύστηνα Δήλωσης Προτίμησης θα παραμείνει για κάποιες ώρες εκτός λειτουργίας. 

Οι μαθητές που έχουν καταχωρήσει δήλωση προτίμησης θα μπορούν να ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής για την κατάταξή τους, μετά την συντήρηση. Θα εισέλθουν με τους κωδικούς taxis, με τους οποίους συνδέθηκαν για να υποβάλλουν την δήλωση, θα επιλέξουν το πεδίο πάνω δεξιά «Υποβληθείσες Δηλώσεις», και επιλέγοντας να δουν τα στοιχεία της δήλωσής τους, στο πάνω μέρος θα διαβάσουν την εξέλιξη της συγκεκριμένης αίτησης.

Στη συνέχεια από 26/6 μέχρι 30/6 θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο επιλογής τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σχολείο στο 2310889910.

 

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Αφορά ΟΛΟΥΣ τους μαθητές, παλιούς και νέους.

Επισυνάπτεται αρχείο με οδηγίες για την ηλεκτρονική εγγραφή στα ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2017-2018. Για την είσοδο στην εφαρμογή είναι απαραίτητοι οι κωδικοί του TaxisNet και ένα e-mail.

Υπενθυμίζεται πως όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο 18:30 με 22:00 και να πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική τους εγγραφή με τη βοήθεια των καθηγητών, αρκεί να γνωρίζουν τους κωδικούς τους.

Όσοι μαθητές ΔΕΝ έχουν κωδικούς για οποιοδήποτε λόγο και ενδιαφέρονται για εγγραφή, παρακαλούνται να έρθουν από το σχολείο προκειμένου να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση και να εγγραφούν.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των συμπληρωματικών εξετάσεων για τους απόντες των τάξεων Α', Β', Γ'.

Οι κύκλοι εξέτασης των μαθημάτων παραμένουν οι ίδιοι.

Α' κύκλος: 18:00-20:00

Β' κύκλος: 20:00-22:00

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Παρακαλούνται οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επαγγελματικού Μητρώου που εκπονείται σε συνεργασία με το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ και το ΚΕΣΥΠ και παρακολούθησαν τα σεμινάρια, να προσέλθουν την Παρασκευή 2/6/2017 στις 19:00 (αμέσως μετά την ενημέρωση των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές) στη βιβλιοθήκη του σχολείου, ή να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κουτκούδη, για θέματα του προγράμματος . 

Επικοινωνία

6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης
Αλ.Παπαναστασίου 13 (Ευκλείδης),
Τ.Κ. 54639, Θεσσαλονίκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Μπαλτζάκη Αικατερίνη
Τηλ: 2310 889910

Σύνδεση

Αναζήτηση

© 2016. 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης. All Rights Reserved. Κατασκευή: Κουτκούδης Βασίλειος ΠΕ20