Ημερίδες

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Πόλη και κατοικία στον Ελληνικό χώρο από την αρχαιότητα ως τη νεότερη εποχή

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, τα Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής & Δυτικής Θεσσαλονίκης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Α. Βακαλούδη, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Γ. Τσότσος, Σχολικός Σύμβουλος Πολιτικών Μηχ., Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων Β. Ελλάδας, διοργάνωσαν την επιμορφωτική ημερίδα «ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ» η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 - 2 - 2018, ώρες 17.00- 20.30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης - Αίθουσα «Μανόλης Ανδρόνικος».

Στην παραπάνω ημερίδα επιλέχθηκε από τα σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης το 6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ με την εργασία που εκπονήθηκε από τους μαθητές και μαθήτριές μας:

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Διάχυση/παρουσιάσεις αποτελεσμάτων επίσκεψης Μαθητών

 

Στις 18-4-2016 στο αμφιθέατρο του "Ευκλείδη" έγινε η διάχυση των αποτελεσμάτων και των εμπειριών της εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών στην Κύπρο, με μορφή ομιλιών και παρουσιάσεων σε διάφορους τομείς της Πράσινης Επιχειρηματικότητας & Οικονομικής Ανάπτυξης.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Διάχυση/παρουσιάσεις αποτελεσμάτων επίσκεψης Καθηγητών

 

Την Τετάρτη 15-3-2016 στο αμφιθέατρο του "Ευκλείδη" έγινε η διάχυση των αποτελεσμάτων της εκπαιδευτικής επίσκεψης των καθηγητών στην Κύπρο, με μορφή ομιλιών και παρουσιάσεων σε διάφορους τομείς της Πράσινης Επιχειρηματικότητας & Οικονομικής Ανάπτυξης.

Έμφαση δόθηκε στα δυνατά ωφέλη και ευκαιρίες που αναπτύσσονται σχετικά με την επαγγελματική διέξοδο των μαθητών του ΕΠΑΛ.

Επικοινωνία

6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης
Αλ.Παπαναστασίου 13 (Ευκλείδης),
Τ.Κ. 54639, Θεσσαλονίκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Μπαλτζάκη Αικατερίνη
Τηλ: 2310 889910

Σύνδεση

Αναζήτηση

© 2016. 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης. All Rights Reserved. Κατασκευή: Κουτκούδης Βασίλειος ΠΕ20